torsdag 18 december 2008

tack, men nej tack!

Idag möttes jag av ett fruktansvärt brev innanför dörren när jag kom hem. Nästa år är det tydligen 10år sedan jag gick ut 9:an och detta ska nu firas med någon slags klassreunion och fest. Jag avstår. Min högstadieklass var allt annat än bra och de som jag faktiskt vill träffa sen den tiden har jag redan träffat och vet vad hur de har de och vad de pysslar med. Så Nej, tack! Punkt slut.

5 kommentarer:

  1. Det är inte lätt att bli gammal! ;) Själv har man lääänge kvar innan man behöver oroa sig för sånt :D

    SvaraRadera
  2. Haha.. tänk va. Jag blev superglad över kuvertet..VI SKA GÅ!!! Eller...vi säger så här.. vi kollar av vilka som ska gå. Jag älskar kalajs!!!
    Ses snart! KRAM

    SvaraRadera
  3. GRENIZ- !!??? vänta du bara! Ge det ett år till så är du där du med Kaxpelle ;)

    Knoddis- ledsen att göra dig besviken man jag KAN INTE gå. Är precis innan jag åker til lN.Y så jag har varken tid eller råd. Inte lust heller för den delen :P KRAMAR!!!

    SvaraRadera
  4. Hahaha! Jag ska verkligen inte ga. Vi kan ha en alternativ fest for oss som ar lite coolare an alla andra istallet. Eller nat. Vaga vagra nian... Kram pa dig! Snart ses vi

    SvaraRadera
  5. krizzy- Klart vi inte ska gå! Jag hade inte gått även om jag kunnat. En alternativ fest är såklart det enda rätta! Neee känner verkligen inget sug efter högstadie-minnen. NOPE! Ja snart ses vi igen! Weeiihh! Fasen vad snabbt det gått! KRAMAR

    SvaraRadera