tisdag 3 februari 2009

30 lamansikten på en buss...

Här om dagen när vi åkte upp till skolan med bussen visade en hel busslast upp hur mesiga vi svenskar faktiskt är. När vi kommer upp till Universitet kör bussen bara förbi. 30 st står upp och redo att gå av men ingen säger nånting utan bara tittar sig nervöst omkring. 400meter senare är det iallafall en kille som vågar ta ton och går fram till chauffören och säger att han missat ett stopp... "Men det är ju ingen som plingat!?" Jag hoppas verkligen att han antingen var ny på jobbet eller allmänt yrvaken och inte försökte prove a point att man minsann använder plingan även om man ska av vid en så stor hållplats. Suck på honom och suck på mig och 29 andra på bussen som var/är så jäkla pinsamt lama.

2 kommentarer:

  1. å suck det där har jag också varit med om, på stora torget. men hallå! minst hälften går ju alltid av där... märkligt sätt att utöva makt. man tager vad man haver tänkte han ;)

    SvaraRadera
  2. Marie- Ja shit alltså! Vad är det för maktkåta människor som kör bussarna? Som sagt- man tager vad man haver tydligen...

    SvaraRadera