tisdag 2 juni 2009

sol i hjärtat

Senaste veckan har spenderats största delen i skolan med tentaplugg upp över öronen. Suck. Men idag skrevs iallafall tentan och den ångesten är nu försvunnen. Eller ja, den har väl omfördelat sig bara och lagt sig på annat...
.
Helgen var ju helt fantastiskt med sol, sol och åter sol så tentaplugget fick omdirigeras från skolan till en filt i en park. Underbart!
.
Helgens fest var även tänkt att bli en helvit sådan då ingen tid fick slösas på att ligga och vara trött dagen efter. Men efter att ha fått höra att "Gravid är enda utsäkten till att inte dricka på fest" så var det bara ta sig i kragen och iallafall ta med ett par öl till grillningen..
.


Adoptivpäronen!

.



'

.
Grillfesten blev lyckad men utgången därefter var en flopp måste jag säga. Hela stan hade bestämt sig för att gå ut så det var fullt eller låååång kö överallt. Hamnade på ett 18-års ställe med diverse kids. Det sista man vill en i övrigt superbra lördag är att känna sig som gammelfarmor on the loose! Revansch till helgen it is!

2 kommentarer:

  1. Weeiiihhh, fina pics me solis å bästa gänget <3... Imorgon kör vi festis igen fast med en lyckad utgång såklart....Peppad till tänderna för tomorroooooow!

    Iam the oooooone and onlyyyyy, u can't take that away from me....en skolgrej down and only 1 to go....

    See u in the bubble!!

    SvaraRadera
  2. Åh va kul det är att se alla fina kort på er!

    SvaraRadera