fredag 5 augusti 2011

YRAN 2011

Årets Yra bjöd i vanlig ordning på en hel del festligheter, roligheter och tokigheter. Möten med både nära, kära och nya bekantskaper.

Jag fick chansen att gå på stråket med med fina Mia, Johanna och Marre vilket inte helt otippat slutade långt inne i dimman. Dessvärre(lyckligtvis?) var inte kameran med så kvällen blev inte dokumenterad.

Jag träffade Fia, Therese och Krizzy plus Mattias för en sedvanlig reuniun. Galen kväll!


















Självaste Yran var rätt lugn ändå. Hängde med Mia och fick äntligen träffa Linda igen! Vet inte ens när vi sågs sist men det var riktigt kul att catcha up ordenligt! Extra roligt att få visa en vilsen värmlänning vårt presidenttal som faktiskt är så sjukt som det låter. Sjukt men fantastiskt!




 

Bortsett från att ha fått hängt en massa med Linda så var yrans höjdpunkter definitivt Håkan Hellström och Lykke Li! Utan konkurrens!




Till nästa år hoppas jag att yran fortsätter leverera bra artister och att medelåldern höjs något på besökerna! (Gud så mycket smått det sprang omkring där inne på området!) Nu lämnar jag yran för i år och ser fram emot Way out west nästa vecka! Wohoo!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar