onsdag 27 maj 2009

puppis,

sunis, vilddjuret, muppis, knäppkatten, cp-sune, bubbis, super-sune, tjockis, lilldjuret... (hårda hemska ord men jag har förklarat mig förut)

.

.
Djävulskatten is back in town!
.
Man skulle ju kunna tro att 3månader ifrån varandra skulle ha gjort oss gott och att vi nu skulle ha det lite gott ihop nu men Neeeeej! Allt är som vanligt! Han hoppar, klöser, river, biter, skriker och är allmänt störig. Precis som på den gamla goda tiden! Jobbigt men ack så skönt det är med lite sällskap igen! (okej, han har sina bra stunder också såklart, som vem som helst!)

Idag är en dag

Eftersom jag gjorde en stor grej av demokrati och rösträtt sent i lördagsnatt gjorde jag idag också slag i saken (och mig själv lite stolt)- Jag gick och röstade i EU-valet! Alla ska rösta! Om inte annat för att hålla idioterna i Sverigedemokraterna borta...
.
Neeee, nånstans bakom det blonda håret och tjocka lagret smink finns det en och annan tanke och åsikt om både det ena och det andra... Även om jag här i bloggen, efter att ha kollat igenom den alldeles precis, bara är en partyprisse tydligen... Censuren kommer ryka snart! Watch out!

söndag 24 maj 2009

Dag 3: Ajdå!

Om vi var segstartade på fredagen var det ingenting i jämförelse med lördagen. Suck. Men till slut så! Efter en liten miss med regn blev det tillslut underbart väder och en grym kväll!
.



















.
.
Nu när allt det här är över känns det lite tomt faktiskt. Som efter Yran ungefär. Och det gör ju inte saken bättre att det är tenta nästa vecka, speciellt inte när jag varken har lust eller tid att plugga. Nej, FY! säger jag bara! Jag har tagit sommarlov för läääänge sen!

Dag 2: Head in a jar...

Dag 2: Head in a jar...

Efter torsdagens festligheter ska jag erkänna att jag var rätt sliten även om jag numera inte direkt blir dåligt utan bara konstigt spattig och rastlös i hela kroppen... Skumt. Efter en trög start kom vi igång iallafall. Förfest hos Sarry och sen på korridorsfest uppe på campus.
.















Kvällens roligaste: "I wanna take your head and put it in a jar and keep it!"

Dag 1: BJÄLLERKLANG!!!

I helgen passade vi på att dra en 3dagars när vi hade finbesök från norge av finfina Lizzy. Bubblan var så långt bort ni kan tänka er och KANONKULAN de Luxe is was! Men det var så himla roligt och bara början på en helt fantastiskt kul helg!
.


.
Ehh...Ja.

onsdag 20 maj 2009

En älg är en älg är en älg!

I söndags trotsade både jag och lillebror våra bakiskroppar och begav oss ut på cykeltur. En 5 timmar lång sådan!!!
.
.
En timmes cykeltur bort till Optands flygfält...
.
.
.
sen cykla omkring 3timmar i skogen i Grytan och hitta på massa skoj...
.

.
Äta mellis på en bunker...
.
.
Leka med gamla bomber...
.
.
Kasta älgbajs på varandra... (ehhh. ja.)
.

.
Leta spännande djur... typ en trana...
.

.
HITTA en liten älg..!
.
Och sen cykla 1timme tillbaka hem. Perfekt liten tur med bästa lillebror! Även om mitt ass skrek på hjälp redan efter en timme, men men...
.

tisdag 19 maj 2009

ner ner ner nerför backen ner...

små lätta moln...

I lördagskväll hanns det även med lite fest med några av de allra bästa! En helt underbar kväll! Förfest hemma hos Johannas Jon, en kort sväng om på Marité, sen köpa kebab och slutligen hamna hos Jon igen för efterfest! Hela kvällen var så jäkla grym att jag gick bara log hela tiden! Lycklig skulle man väl kunna säga! Så påväg hem vid halv 05 svävade jag på rosa små moln och gick med ett fånigt leende hela långa vägen hem. High on life.
.
Grämde mig hela kvällen över att jag inte hade nån kamera. Min har ju tyvärr checkat ut och lämnat jordelivet... Tror ni jag är nöjd? NOOO! 2000:- på en ny kamera?? Jodå, men: %&X!$X½!!!!!!!!!!!!!!!!!
.
Och eftersom jag inte kunde dokumentära den fantastiska kvällen får jag gotta mig i gamla partypics...
.
.
.
.
.

.

Hem ljuva hem!

Påväg upp hemåt i fredags funderade jag lite över livet... Resan tar ju ändå närmare 10timmar så det hinns med bra mycket funderingar. Man hinner tänka både den ena och andra tanken och bestämma sig för en sak medan man 2 timmar senare har hunnit ändra sig...
.
Hur som helst slog tanken mig att det kanske inte vore så tokigt att flytta hem igen till hösten. Jag älskar ju Östersund! Och min familj och de vänner jag har kvar där hemma! Så fort jag kommer hem är det som att ett lugn bara kommer över mig och jag kan slappna av. Jag är hemma!
.
Sen hinner jag som sagt ändra mig och tänker att om jag flyttar hem nu är jag ju fast där... FOREVER! Då blir jag ju kvar där tills jag trillar av pinnen och jag känner ändå nånstans att jag har så mycket annat att se och göra innan den dagen är här.
.
Men så hinner jag ändra mig igen och tänker FUCK IT- jag flyttar hem! Men så fortsätter jag vela iallafall..! BLÄÄÄÄ!
.
Men det är ju som finaste Johanna sa att om jag skulle flytta hem så skulle ju det också bli vardag och man skulle komma in i ekorrhjulet och glömma bort varandra så som man ofta gör. Och det är väl så. Trist men sant! Nu när jag kommer hem passar vi ju alltid på att umgås och ha roligt och det är allt som oftast grymt! Men jag saknar dom, de finfina kompisarna där uppe! Varje dag.

Ja må han leva..!

Var ju hem till Östersund i helgen och firade farfar som fyllde 90år! 90ÅR!!? En annan kommer vara glad om man håller ut till 80... Hur som helst hade släkten samlats i stugan för lite kalas! Riktigt trevligt var det faktiskt! Trots att de flesta egentligen är i stort sett främlingar, då man inte setts på 10år och sammanlagt kanske setts 4-5 ggr i hela livet... Men men, det var riktigt trevligt och roligt iallafall!
..
.
.
.
.
.
.
Ses om 10år på 100årsdagen?