söndag 27 november 2011

Oh, really?!

Oh, yes! Nu är jag tillbaka i götet igen efter bra dagar i London. Bra dagar fyllda av shopping, god mat och framför allt fint sällskap! Under fyra dagar har vi armbågat oss fram i en fint pyntat men galet ruschigt London. Väldigt svettigt och väldigt påfrestande för både kropp och knopp.

Tyvärr blev det inte någon musikal denna gång. Väl en helkväll med massa god mat, vin och många skratt toppat med lite klubbande. Trots att jag faktiskt bott i London och varit där flera gånger sen dess har jag aldrig varit ut UT så det var en ny rolig upplevelse. Extra roligt är det ju att gå ut med vännerna och bara dansa tills svetten rinner, sjunga med i bra(och dåliga!) låtar och inte bry som om något annat! Underbart!




Efter att ha varit på resande fot och vaken sen 02.30(!!!) ska jag nu ta och samla kraft inför ny vecka. Ny vecka och ännu ett nytt liv. Några tusenlappar fattigare, några klädesplagg rikare.

1 kommentar:

  1. Haha, kul att jag var med ute eller?? Hide and seek :) tack för i helgen fina, hoppas vi ses snart så vi kan skvallra ordentligt!! Pussis

    SvaraRadera